Mitch Lodewick naar finale Idols


AALTEN – Woensdag 19 april vindt er in de Amsterdam Mediarena, studio van Endemol, de grote eindfinale plaats van het programma Idols.

De uit Aalten afkomstige Mitch Lodewick is met zijn 17 jaar de jongste finalist in deze Idols finale. Deze talentenjacht, die maanden geleden begon met ruim 16.000 deelnemers, komt nu in de beslissende eindfase.
Afgelopen week vielen er tijdens de halve finale nog twee talenten af. Hierdoor mogen drie talenten in de grote eindshow, aanstaande woensdag, uitmaken wie zich ultieme Idol van 2017 mag noemen. Voor de winnaar ligt er een platencontract klaar. Maanden van stress en maximale inzet moeten uiteindelijk in de grote eindfinale tot een grote ontlading komen.

Het is op zich al een prestatie dat de 17-jarige zangtalent, gesteund door veel bewonderaars, zich staande heeft kunnen houden in deze talentenjacht. Naast veel inzet, leermomenten en incasseren van kritiek heeft Mitch kunnen pieken op de juiste momenten waardoor deze finaleplaats hem door veel Nederlanders wordt gegund.

Tijdens de grote finale zal Mitch onder andere zijn nieuwe singel ten gehore mogen brengen. Hieraan mag hij op dit moment, gesteund door de nodige expertise werken.

Vanuit de gehele Achterhoek gaan er aanstaande woensdag fans naar de live show in Amsterdam. “Op deze manier willen we Mitch live steunen in zijn droom om het ultieme Idol 2017 te worden”.

Alle optredens en informatie over Mitch kunnen jullie uiteraard ook bekijken op YouTube, instagram, en Facebook.

Mitch steunen kan door tijdens de liveshow te bellen naar het telefoonnummer dat tijdens de liveshow wordt getoond of sms MITCH naar 3131. n droom ook uw droom.

De live uitzending is vanaf 20:30 uur te zien op RTL 5.