Opening beachvelden


AALTEN – Aanstaande zaterdag 30 april gaat een langkoesterde wens van de leden van volleybalvereniging BOVO in vervulling. Op sportpark Zuid aan de Bocholtsestraat vind namelijk de opening van de GUV BOVO beachvelden plaats.
Het bestuur heeft zich de afgelopen jaren volop ingezet om deze accommodatie te realiseren. De plannen werden onderdeel van de herinrichting van het sportpark wat nu in gebruik is door voetbalvereniging AD’69, korfbalvereniging Aladna en duikvereniging Silent World.

BOVO komt daar nu als vierde partij bij en wellicht volgen in de toekomst ook nog ijsvereniging de Hare en wielervereniging de Peddelaars. Dit is afhankelijk van het onderzoek naar praktische en financiële haalbaarheid.
De velden zijn inmiddels geaccrediteerd met de zogenoemde A-status welke inhoud dat er toernooien op (inter)nationaal niveau georganiseerd mogen worden. Tevens kan het veld ook voor beachsoccer of andere sporten gebruikt worden. Kortom een mooie stap richting een multifunctioneel sportpark met vele mogelijkheden.

Het bestuur van volleybalvereniging BOVO nodigt u van harte uit bij de officiële opening van de GUV BOVO beachvelden. Deze zal zaterdag 30 april om 18.00 uur plaats vinden, inloop vanaf 17.30 uur.