Intocht Sinterklaas

X 115

GROENLO – Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer naar Nederland, samen met al zijn pieten. En natuurlijk komt hij dan ook in Groenlo langs. Omdat hij het vorig jaar zo leuk vond om met de boot te komen komt hij ook dit jaar weer aan bij de Kikkersprongbrug. Dit is de brug over de gracht bij de Calixtusbasiliek/City Lido.

Vanaf 14.00 uur zijn jullie daar al welkom om met wat pieten allerlei leuke spelletjes en andere activiteiten te doen. Er wordt in ieder geval ook alvast een coole pietendans geoefend! Vanuit het centrum komen de muziekpieten dan ook deze kant op.

Rond 14.45 uur komt Sinterklaas aan, met de Hoofdpiet en nog een heleboel andere pieten. Ook burgemeester Bronsvoort of één van de wethouders van de gemeente Oost Gelre zal daarbij aanwezig zijn. Patrick Pos zal Sinterklaas hier welkom heten.

Natuurlijk zal Sinterklaas daarna naar binnen gaan bij City Lido, waar Wim en Maria van der Post op het podium klaar staan om hem te ontvangen. We hebben gehoord dat er dit jaar een hele speciale piet meekomt… Spannend hoor! En iedereen die dat wil kan natuurlijk Sinterklaas aan het eind van zijn bezoek een hand komen geven.

Komen jullie allemaal?

PS: Bezoek van Sint en Pieten met hulp van Scouting Groenlo? Bel dan met 06-38122122.


    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *