Prikkelz programma maart

X 475

In de maand maart heeft Prikkelz een vol en gevarieerd programma.

Movie Academy met Talie Wijlens en Theo Soontiens op vrijdag 3 maart. Een korte filmscène in een dag! Onder leiding van een echte regisseur en cameraman gaan we met een groep kinderen binnen een dag een toffe filmscène opnemen. In de ochtend oefenen/repeteren en ’s middags filmen.

Workshop zingen met Maartje Waanders op vrijdag 10 maart. Onder leiding van Maartje Waanders leren kids gebruik maken van hun stem. Op een leuke een toegankelijke manier leren zingen.

Open FIFA toernooi op t’ Wilgenpark op zondag 12 maart. In samenwerking met de Grolse Boys wordt er voor de 2de keer het Open FIFA toernooi georganiseerd. Wie is de beste FIFA speler van Groenlo?

Koken met Rianne Groot Zevert op vrijdag 17 maart. Onder leiding van een echte chef-kok gaan de kids een 3 gangen diner bereiden en vervolgens zelf opeten. Wie weet ben jij de nieuwe Master chef Kids.

Creatief met Klei met Esther Krabbenborg op vrijdag 24 maart. Op 17 februari heb jij je eigen schildpad gekleid. We gaan je schildpad afronden door hem te beschilderen

DJ Workshop met DJ school Doetinchem op vrijdag 31 maart. Samen met je vrienden muziek draaien wie wil dit nou niet? Ervaar zelf eens wat onze Nederlandse top dj’s zoals Martin Garrix en Hardwell doen? Muziek mixen en een feestje bouwen! In kleine groepjes ga je zelf aan de slag na een korte uitleg van de dj leraar.

Voor meer informatie, zoals leeftijden, tijden en kosten kijk op www.prikkelzgroenlo.nl . Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@prikkelzgroenlo.nl

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *