Wim Fennis lid Algemeen bestuur NTTB, afdeling Gelre


LICHTENVOORDE/BELTRUM – Dinsdag, 10 mei j.l. heeft op Papendal de Algemene ledenvergadering van de afdeling Gelre plaatsgevonden. Tijdens de vergadering is er afscheid genomen van Wim van der Burgt, afdelingsbestuurslid Algemene Zaken. Wim Fennis neemt het stokje over van Wim van der Burgt en is door de ALV benoemt tot afdelingsbestuurslid Algemene Zaken.

Wim Fennis, woonachtig in Lichtenvoorde, speelt bij Vios in Beltrum al vanaf 2003 tafeltennis in de vierde klasse van de afdeling Gelre. In zijn afsluitende toespraak, als nieuwe voorzitter van de ALV noemt hij een aantal belangrijke speerpunten voor het beleid van de afdeling, zoals streven naar meer bekendheid van tafeltennis in Nederland, meer aandacht voor deze sport in de media, streven naar meer jeugd, maar ook meer volwassenen die tafeltennis beoefenen, meer en betere accomodaties ten behoeve van tafeltennis en dynamictennis

Na afloop van de ALV waren er nog twee workshops  die door bijna alle aanwezigen werden bezocht en zeer positief werden gewaardeerd.