Sinterklaasintocht Borculo


Aankomst op de Berkel bij het gemeentehuis in Borculo op zaterdag 16 november om 14.00 uur
BORCULO – De Sinterklaasintocht in Borculo is aanstaande. Op zaterdag 16 november rond de klok van 14.00 uur komen Sinterklaas en pieten met de Berkelzomp aan in Borculo. Aansluitend wordt er een leuk feest gehouden in het muziekcentrum Borculo, het Volharding gebouw.

De intocht belooft weer een gezellig festijn te worden. Het evenement trekt al jaren steeds meer publiek. Dat heeft er vast en zeker mee te maken dat de mogelijkheden van de Berkel en de Berkelzomp van Stichting Berkelzomp optimaal worden benut. Daarnaast weet de organisatie altijd weer een ludiek, kindvriendelijk thema aan het feest te verbinden. Dat thema zal bij aankomst op de Berkel bij het gemeentehuis en ook later in de zaal worden gebruikt. De Zompenkearls openen tijdig de ophaalbruggen, zodat de gasten uit Spanje bij het aanlegsteiger voor het gemeentehuis aan wal kunnen. Daar krijgen Sinterklaas en pieten een warm welkom van de presentatrice, een collegelid van de gemeente Berkelland, muziekvereniging Volharding en natuurlijk heel veel kinderen met hun ouders.

Na aankomst en het welkom begeven de Sint en zijn pieten zich richting het muziekcentrum. Onderweg worden de hele kleintjes van snoep voorzien. De groep volgt muziekvereniging Volharding via het Marktplein, Muraltplein, Voorstad en Scheilaan naar het Muziekcentrum Borculo. Daar is iedereen van harte welkom en wordt samen met Sint en pieten een sfeervol feest gehouden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid voor de kinderen om de Goedheiligman een hand te geven. Na afloop krijgen de kinderen een kleine attentie. De intocht wordt mede mogelijk gemaakt door de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV).

Bron: Streekgids.nl
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.