Jazzpodium met gitarist Martijn van Iterson

X 209

EIBERGEN – Gitarist Martijn van Iterson is dinsdag 21 februari de gastmuzikant tijdens de maandelijkse jazzavond in kroeg Home. Van Iterson is een veelgevraagd gastsolist en speelt met zijn eigen kwartet uitsluitend eigen composities. In 2004 was hij Bird-award winnaar op het North Sea Jazz Festival.

Pianist Peter Beets, bassist Marius Beets en drummer Wim Holthaus vormen ook dinsdag de vaste basisbezetting. Er worden naast jazz aanverwante muziekstijlen verkend, zoals funk, soul en latin. Jazz at Home begint klokslag 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree is 10 euro.

De invulling van de jazzavonden tot de zomer is ook bekend. Op 14 maart is Bert Kuipers (zang en meer) te gast, op 18 april komt trompettist Jan van Duikeren naar Eibergen en de reeks wordt 23 mei afgesloten door Ilja Reijngoud (trombone).


  Nieuws en tip insturen

  Heb je nieuws of heb je iets opvallends gefotografeerd laat het ons weten. Iedereen kan nieuws of persberichten sturen naar Streekgids.nl. Het nieuws (met foto) kan ingestuurd worden via onderstaand formulier.

  Uw e-mail (verplicht)

  Titel

  Nieuwsbericht

  Naam tekstschrijver en/of fotograaf (verplicht)  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *