Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boerenerfconcert – Trio Mirach

15 september 11:00

Gepubliceerd op

Boerenerfconcerten, prachtige muziek op bijzonder fraaie locaties. De muziek is licht van karakter en de concerten zijn zeer laagdrempelig. Of je nu vaker bent geweest of nieuwsgierig bent naar een klassiek concert in de buitenlucht. Het is altijd genieten op zondagochtend bij een boerenerfconcert.

Het derde boerenerfconcert van dit jaar zal plaatsvinden op 15 september bij Boerderij Kolkmansweide, Gasteveldsdijk 4 in Lievelde. Aanvang 11.00 uur.

Het concert wordt gegeven door Trio Mirach.

Liefde voor kamermuziek bracht Trio Mirach, samen. Anastasia Anufrieva, Mariëtte Freijzer en Cathelijne Maat brengen in de bijzondere bezetting van fluit, cello en piano eersteklas muziek die een podium verdient. Het trio, opgericht in 2016, put uit de rijke ervaring die de musici in hun carrières hebben opgedaan. Door vakmanschap en toegewijd samenspel weet het trio zich te onderscheiden in zowel diepgang als onbevangenheid.
Het repertoire van Trio Mirach reikt van classicisme tot modern. Zo staan op het huidige programma een sprankelend werk van Haydn, het vroeg-romantische trio van Webern vol rijke melodieën, en het met klankkleuren geschilderde “Trois Aquarelles” van Gaubert.

Voor koffie en thee wordt gezorgd. In de pauze is er een pauze drankje. Er zijn stoelen aanwezig maar u mag ook uw eigen stoel meebrengen.

De entree is gratis. Een vrije gift wordt oprijs gesteld.

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
11:00

Locatie

Boerderij Kolkmansweide
Gasteveldsdijk 4
Lievelde,