Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hervelo speelt openluchtstuk

12 mei om 20:00


HARREVELD – Wie kent haar niet? Beltkorenmolen Hermien aan de Twenteroute ter hoogte van Harreveld. Op de terugweg naar huis na een dag werken, een dagje uit of een vakantie is het passeren van Beltkorenmolen Hermien voor velen een gevoel van thuiskomen.

Dit jaar viert de molen haar 200 jarig bestaan. Ter ere hiervan voert toneelvereniging ‘Hervelo’ uit Harreveld een openluchtstuk op. Op deze unieke locatie aan de Twenteroute zal ‘Hermien’ het pronkstuk van het decor worden. Het stuk dat speciaal voor deze gelegenheid is geschreven door Ine van Lith beschrijft de geschiedenis van de 200 jaren waarbij Hermien het boegbeeld is van Harreveld. Het is een stuk waaraan niet alleen een grote groep spelers deelneemt maar ook verschillende verenigingen uit Harreveld.

Inmiddels zijn de voorbereidingen al in gang gezet en wordt er volop geoefend in Dorpshuis ‘t Kempken in Harreveld onder leiding van regisseuse Marja Fuchs. Ook wordt er elke zaterdag met man en macht gewerkt aan het bouwen van een decor door diverse betrokkenen.

Datum: 10-11-12 mei 2019, voorstellingen beginnen om 20.00 uur
Locatie: Beltkorenmolen Hermien in Harreveld

Tickets zijn te koop via hervelo.harreveld.nl of op woensdag 17 april en woensdag 24 april in Dorpshuis t Kempken in Harreveld tussen 19.00 en 20.00 uur, let er dan wel op dat men contant moet betalen.

  Gegevens

  Datum:
  12 mei
  Tijd:
  20:00

  Locatie

  Molen Harreveld
  Varsseveldseweg 86
  Harreveld, 7135 JC
  + Google Maps