Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Paasfestijn in Groenlo

21 april om 10:30 - 16:30


Eerste paasdag, 21 april 2019, vindt er bij Leemland weer een paasfestijn plaats met roofvogeldemonstraties, kinderactiviteiten en een gevarieerd aanbod aan stands. Deze dag worden er producten te koop aangeboden op het rolstoelvriendelijke marktterrein.

Bij een vuurkorf of terrasverwarmer kan genoten worden van allerlei lekkers met vrolijke muziek op de achtergrond. Natuurlijk mag de paashaas niet ontbreken!

Als verrassing zijn er dit jaar roofvogeldemonstraties met valken, buizerds, uilen, arenden en gieren. Kinderen kunnen ook met enkele dieren op de foto.

Handletteren is een letterlijke kunst. Eerste Paasdag kan er geoefend worden met tips en trucs waar men thuis mee verder kan.

Kinderactiviteiten horen natuurlijk ook bij het Paasfestijn: een paaseierenspeurtocht, marshmallows roosteren of een broodje bakken boven een vuurkorf, schminken, figuurballonnen, een springkussen, speeltoestellen, spelmaterialen, etc. Er zijn ook dieetproducten verkrijgbaar, zoals glutenvrij & lactosevrij brooddeeg.

Leemland is beide paasdagen geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Gratis parkeren, toegang en WiFi.

  Gegevens

  Datum:
  21 april
  Tijd:
  10:30 - 16:30
  Website:
  www.leemland.nl

  Locatie

  Leemland
  Koerboom 7A
  Groenlo, 7142 JB
  + Google Maps

  Organisator

  Leemland
  Telefoon:
  0544-795022 of 06-28107830
  E-mail:
  info@leemland.nl
  Website:
  www.leemland.nl