Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pianoconcert van toptalent Shuan Hern Lee

24 augustus 20:00

Gepubliceerd op

BREDEVOORT – Op zaterdagavond 24 augustus is de jonge Australische Shuan Hern Lee terug in de Koppelkerk voor een pianoconcert. De jonge pianist is een opkomende wereldster: hij won meer dan tien eerste prijzen op internationale pianoconcoursen, waaronder recent bij de Cliburn International Junior Piano Competition 2019 in Dallas (Texas).

Op de leeftijd van twee begon Shuan met pianospelen. Al snel werd duidelijk hoe getalenteerd hij was. Op de Chopin International Piano Competition in Hartford Connecticut won hij de eerste prijs. Er volgden nog vele andere internationale competities. Ook in Nederland viel hij in de prijzen. In 2016 won hij de eerste prijs én de publieksprijs in de Internationale Piano Competitie voor jonge muzikanten in Enschede.

Shuan Hern Lee studeerde aan het Associate Trinity College of London Piano Performance Recital en de DipABRSM van het Verenigd Koninkrijk. Op veertienjarige leeftijd slaagde hij voor het Fellowship Diploma, de hoogst mogelijke score van de Australian Music Examinations Board en werd daarmee de jongste kandidaat die dit diploma ooit behaald heeft.

Voor het grote publiek werd Shuan Hern Lee vooral bekend toen hij meedeed aan het tv-programma ‘Australia’s Got Talent’ in 2010. Inmiddels is hij 17 jaar oud en reist hij de hele wereld over om op te treden. Op 24 augustus zal hij in de Koppelkerk stukken spelen van o.a. Haydn, Bach, Rachmaninov en Prokofiev.

Entree: € 10,-
Reserveren: koppelkerk.nl / 0543-216 005

Gegevens

Datum:
24 augustus
Tijd:
20:00

Locatie

De Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Netherlands
+ Google Maps