Vervolg foto-expositie in Stadsboerderij Grolle

X 340

Evenement gegevens

Dit evenement vindt plaats van 18 april 2017 tot en met 31 mei 2017. De eerstvolgende keer is op 2 mei 2017 10:30

  • Locatie: Stadsboerderij Grolle
  • Toekomstige datums:

GROENLO – Onder de titel “Grolse middenstand en kleinbedrijven in vervlogen tijden”, werd in de Stadsboerderij Grolle gedurende de maanden oktober, november en half december een foto-expositie gehouden. Dit was een groot succes. De expositie was een feest van herkenning voor de Grollenaren. Er waren veel foto’s van winkels uit vervlogen tijden, vaak een begrip in de gezinnen, die woonden in Groenlo. Het ging over bakkers, slagers, kruideniers, kappers en ga zo maar door. Reden genoeg om een vervolg te organiseren op deze zeer populaire expositie.

Vanaf half april tot eind mei staat de expositie opnieuw in het teken van de Grolse middenstand en kleinbedrijven. U treft wederom verrassende en veel opmerkelijke foto’s aan. Zoals cafe/restaurant Het Kanon aan de Lichtenvoordseweg, Smederij Abbink, Galanteriezaak Bramer en de slagers uit Goenlo. En wat dacht u van Ian Jolsvai uit Hongarije met zijn varkensfokkerij.
De fotocollectie van Henny Garstenveld bevat zoveel materiaal, dat zoals al eerder aangekondigd, er wel een vervolg moest komen op deze expositie.

De Stadsboerderij Grolle is geopend van 10.30 uur tot 16.30 uur. Het adres is Notenboomstraat 15 in Groenlo. De toegangsprijs is 2 euro per persoon, maar daarvoor krijgt u ook een rondleiding aangeboden en een kopje koffie, thee of een glaasje fris.

Voor meer informatie www.stadsboerderijgrolle.nl of Facebook. Wilt u een afspraak maken, belt u dan met tel. 0544-468729.