Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zesde zomerconcert

25 augustus 12:00 - 14:00

Gepubliceerd op

Zondag 25 augustus met de “Rolling Beat Machine”
BREDEVOORT – Het zit er weer bijna op voor 2019! Heerlijk zitten op het plein onder de bomen, genietend van mooie muziek onder het genot van een glaasje. Hiervoor kunt u nog 1 keer naar Bredevoort komen deze zomer.

Het laatste optreden in de serie van zes Zomerconcerten Bredevoort 2019 is op 25 augustus van 12.00-14.00 uur: Rolling Beat Machine.

Als enige band ter wereld treedt Rolling Beat Machine op met hun unieke, rollende muziekmachine die lijkt op een antieke, ultra gezellige en zojuist gelande vliegmachine. De ultieme blikvangers zijn de vijf grote, ècht koperen, roterende toeters als onderdeel van het geluidssysteem.

Deze wordt bestuurd door vijf zeer goede muzikanten, die de machine een ongekend lekkere warme sound laten maken. Een snufje reggae, mespuntje ska, tikkie latin, likje blues met scheutje funk, soul of dance. Alles komt voorbij en stilstaan is nooit een optie, het swingt de toeters uit.

Het concert is van 12.00 – 14.00 uur en gaat alleen door bij mooi weer. De toegang is vrij, hoewel er wel met de pet wordt  langsgegaan om de kosten te drukken.

Zie facebook.com/zomerconcertenbredevoort en www.bredevoort.nu voor het laatste nieuws.

Gegevens

Datum:
25 augustus
Tijd:
12:00 - 14:00

Locatie

Het Zand Bredevoort
Het Zand
Bredevoort,
+ Google Maps