Carnaval vieren bij het Belegh van Grol

GROENLO – Vier dit jaar carnaval bij het Belegh van Grol. Tijdens de drie dolle dagen kun je genieten van een 3-gangen buffet in de accommodatie die sinds kort omgetoverd is tot zaalverhuur. Voor maar acht munten of voor € 18,40 kun je genieten van een heerlijk buffet. “Carnaval is het leukste feest van het jaar en daar willen wij graag iets aan bijdragen” vertelt de eigenaar.

Zondag 11 en maandag 12 februari kun je bij het Belegh van Grol genieten van een anderhalf uur durend buffet. En maandag kun je zelfs dweilen onder het genot van echte carnavalsknallers. Beide dagen is het buffet geopend in de avond vanaf 17:00 tot 18:30 en 19:00 tot 20:30. Reserveren is wel verplicht dit kan via het e-mailadres: info@beleghvangrol.nl

Belegh van Grol is sinds kort een zaalverhuur centrum gevestigd aan de kevelderstraat 14. Het is af te huren voor alle soort gelegenheden zoals feesten en bijeenkomsten maar ook voor workshop is het uitermate geschikt. Bij het Belegh van Grol kun je er van uit gaan dat alles op maat is naar uw wensen! “Dit zal ook met carnaval zeker niet anders zijn”.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/beleghvangrol
    Geef een reactie.