Home » Groenlo » Dames 1 tegen Wierden

GROENLO – Afgelopen zondag mochten de deerntjens van Grol 1 richting tukkerland, dit moal in Wierden. Zoals jullie wal kunt vernem’n bunt wi’j al ‘n betj’n in de carnavalssfeer’n. Moar no eff’n serieuze.

Thuis regeerden de dames van Grol het spel volledig. In Wierden liep dit toch even iets anders. Vanaf het begin ging het gelijk op en waren de teams aan elkaar gewaagd. De dames van Grol waren van mening dat de beslissingen van de scheids soms teveel in het voordeel van Wierden werden gemaakt, dit werkte frustrerend. Na een half uur spelen stond er een ruststand van 9-7 op het scorebord in het voordeel van de thuisploeg. In de tweede helft bleek al snel dat snelheid het geheime wapen van Grol was. De dames wisten namelijk een voorsprong te pakken van 3 punten. Waar het vorige week niet mogelijk was om de voorsprong te behouden lukte het Grol dit keer wel. De tweede helft bleef een spannende nek aan nek race, maar Grol wist de wedstrijd goed uit te spelen. Na 60 minuten stond er 20-21 op het scorebord.

Volgende week is er rust, moar traint de deerntjens van Grol op ‘n ander terrein. Doar kriegt de armspier’n extra andach. Wi’j wenst iederene ‘n machtig mooi’n carnaval too. Dree doll’n dagen! Alaaf!