Dansen met Maan en DJ Jean tijdens Dancing in the Street


Gepubliceerd op

GROENLO – Dancing in the Street ontvangt aanstaande zaterdag onder andere Maan en DJ Jean op het podium. Het feest trekt jaarlijks vele Achterhoekers naar de gezellige binnenstad van Groenlo, die voor een keer gebruikt wordt als grote open-air dansvloer.

De poort gaat open om 19:00 uur en Dancing in the Street 2019 wordt afgetrapt met X-Orchestra. De 11-koppige Achterhoekse band speelt een mix van oud en nieuw, maar -mede door een uitstekende blazers- en ritmesectie- steeds weer volop swingend. Daarna is het om 20:30 de beurt aan headliner Maan. De zangeres is een van de succesvolste deelnemers van The Voice en scoorde na haar doorbraak hit na hit.

Na het optreden van Maan gaat ook het nieuwe Salsa-stage open en kan de lente volop worden gevierd met de zonnige klanken van DJ Yuchi. De DJ is een begrip in de salsa-wereld en is uitgenodigd door Salsa Danza Expresión. De dansschool host deze dansvloer, geeft de hele avond door demonstraties en workshops en laat zo mensen zelf de charme van de latijns-amerikaanse dans ontdekken.

Van 80’s en 90’s tot urban en dance
Op het hoofdpodium wordt ondertussen de ene na de andere 80’s en 90’s hit uit de platenkoffer getrokken door Sweaty Disco. De mannen -van top tot teen gehuld in spandex- staan garant voor een bomvolle dansvloer, de nodige foute danspasjes en een hoop gezelligheid.

De Groenlose Ray Montreal draait al vanaf dag één op Dancing in the Street. Terwijl de confetti van zijn optreden op Freshtival nog maar net is neergedwarreld, zet hij met zijn house, dance en urban weer een tandje bij als opmaat naar levende legende DJ Jean.

Jean, die voor de gelegenheid ook MC Maron Hill meeneemt naar de Achterhoek, scoorde een wereldwijde hit met The Launch en staat al decennia aan de top van de mondiale DJ-scene.

Salsa, cocktails en Secret Silent Disco
Voor degenen die ‘m weten te vinden is er ook nog een exclusieve Secret Silent Disco met Roel Krabben en speciaal voor cocktailliefhebbers worden live hoogstandjes gemixt bij de cocktailbar op het salsa-plein.

3-gangen Dancing in the Street-menu
Speciaal voor bezoekers aan Dancing in the Street heeft restaurant De Stadschpomp in Groenlo een 3-gangenmenu samengesteld voor € 32,50 inclusief entree tot het event. Dit kan alleen op reservering via 0544 221052.

Speciale actie voor vriendengroepen
Vriendengroepen profiteren van een actie met het speciale vriendenticket. Niet alleen zijn zij extra voordelig uit, ook is het eerste rondje van de organisatie. Dit vriendenticket is nog verkrijgbaar tot en met donderdag via http://dancinginthestreet.nl

Meer informatie een kaartverkoop via http://dancinginthestreet.nl en via de sociale kanalen http://facebook.com/letsgetdancing en http://instagram/dancinginthestreet.nl

Bron: Dancings in the street
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.