Home » Groenlo » Duiven E1 – Grol HV E1

GROENLO – Op zondagmorgen 4 februari vertrokken de meiden van Grol E1 in alle vroegte. Vol goede moed gingen zij op pad voor de wedstrijd tegen Duiven E1. Helaas liepen de Grolse meiden al snel een kleine achterstand op, 0-1. Nikki zette deze achterstand recht door een mooie goal. 1-1 op het scorebord. Ondanks de tegendoelpunten bleef Grol het eigen spel spelen. Mooie aanvallen werden opgezet. Toch lukte het niet om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Een ruststand van 12-3.

In de rust hebben de coaches een flinke peptalk gehouden. Dat vertaalde zich naar acties in de tweede helft. Er werd fanatiek gespeeld met mooie schijnbewegingen en afstandsschoten. Maar de ballen vlogen er niet in, de wedstrijd werd afgesloten met een eindstand van 18-4.

Zondag 18 februari een nieuwe kans, dan spelen we een thuiswedstrijd tegen Quintus. Komen jullie ons aanmoedigen?