23 april 2024
Home » Groenlo » Grol DS 1 – BVC ’73 DS 1 3-1

GROENLO – Ons team begon de wedstrijd heel sterk met een flinke voorsprong van 6-0 op de BVC’73 dames na een mooie eerste serie opslagen. Ook de rest van de set waren wij heel sterk en lieten niet veel punten meer liggen. Met goede passes en mooie aanvallen werd de eerste set dan ook overtuigend met 25-15 gewonnen.

In het begin van de tweede set gingen beide twee teams gelijk op tot het 10-10 werd. Toen ineens gingen wij er weer helemaal tegenaan en deelden wij rake klappen uit, zodat het op een gegeven moment 20-13 voor ons stond. De 2e set werd uiteindelijk ruim gewonnen met 25-17.

De derde set startten we heel moeizaam. We stonden op een gegeven moment zelfs met 1-4 achter op de BVC’73 dames. We vochten ons dapper terug naar een gelijke stand van 6-6. De set liep gelijk op en met ups en downs bleven de teams dicht bij elkaar. Toen stond het 17-17 en beide teams gaven niks weg. Wij wisten ons er toch een weg door heen te banen en maakten een kleine voorsprong. De BVC’73 dames kwamen nog tot een gelijke stand, maar wij pakten toch de winst met een eindstand van 25-23.

De vierde set begon wederom moeizaam, maar we lieten ons deze keer niet zo snel uit het veld slaan. We pakten het spel snel weer op, maar hadden veel moeite om over de BVC’73 dames heen te komen. Dit hield zo aan tot er een stand van 9-11 op het scorebord stond. Onze passes kwamen niet meer aan en zo verloren we een heleboel punten en kwamen op een achterstand van 13-18. We herpakten ons goed en kwamen weer terug tot een gelijke stand: 22-22. Hoe we ons best ook deden, toen wilde het niet meer lukken en zo verloren we de laatste paar punten en eindigde de 4e set met de winst voor de BVC73 dames: 23-25. Terug kijkend hebben we goed gespeeld en verdiend de 3-1 winst binnengehaald!