16 april 2024
Home » Groenlo » Grol H.V. C1 – Blauw Wit C1

GROENLO – Op zondag 19 november mochten de meiden van Grol C1 aantreden tegen de meiden van Blauw Wit C1 uit Ruurlo. Volgens de stand op de ranglijst zou het geen moeilijke wedstrijd moeten worden. De meiden van Grol stonden op de 7de plek met 4 punten uit 5 wedstrijden en de meiden van Blauw Wit stonden op de laatste plek met 0 punten uit 5 wedstrijden. Het team uit Groenlo had er dus ook zin in en vanaf het beginsignaal gingen de meiden er fanatiek tegen aan, dat resulteerde al snel in het eerste doelpunt. De fanatieke instelling bleef en het ene na het andere doelpunt werd gescoord.

Ze gingen de rust in met een tussenstand van 13-1. In de rust werden de meiden goed toegesproken door de coach. Het was belangrijk om goed en geconcentreerd te blijven samenspelen. Doordat het vrij makkelijk ging was het ook mogelijk om de meiden van posities te laten wisselen in de tweede helft. Grol ging dan ook weer goed van start en bouwde de voorsprong uit. Aan het eind van de wedstrijd kon je merken dat de concentratie en de zorgvuldigheid bij Grol wat wegviel waardoor de tegenstander toch nog een paar keer door de verdediging kwam en wist te scoren. Toch bleef Grol als één team tot het eind toe samenspelen wat resulteerde in een mooie eindstand van 28-7!