Hippe Hebbedingen Fair; enorm succes!


Gepubliceerd op

Het lifestyle event van de regio
GROENLO – Na hun jubileumeditie afgelopen jaar, was het dit weekend alweer tijd voor de zesde Hippe Hebbedingen Fair. Dit vaste jaarlijkse evenement van Oost Gelre, kan met recht zeggen dat het HET lifestyle event van de regio is.

Een drukte van belang was het rondom de Oude Calixtuskerk in Groenlo. Organisatoren Sharon Idink en Leonie Giezen, hebben ook dit jaar weer een te gekke editie van de Hippe Hebbedingen Fair neergezet. Afgelopen zondag, 14 juli, stonden er ruim zestig standhouders op de Fair. Wanneer je aankomt bij de Fair, ademt het zoveel sfeer uit, je waant je helemaal in Frankrijk op een marktje. De locatie is natuurlijk ook prachtig rondom de Oude Calixtuskerk, misschien wel HET mooiste plekje van Groenlo.

Het aanbod op de Fair was afwisselend en veelzijdig. Voor de allerkleinste baby’s kon je er mooie, vaak handgemaakte spullen kopen, toffe sieraden voor jong en oud, keramiek, tassen, kleding van nieuw tot vintage, verzorgingsproducten, interieuradvies, grafisch ontwerp, maar ook voor de mannen was er dit jaar volop aanbod. “We letten er altijd op dat we geen overlap in het aanbod hebben én dat er voor elk wat wils is; voor vrouwen, kinderen én mannen” aldus de dames.

Dat laatste categorie was dit jaar uitgebreid, zo waren er diverse mannelijke standhouders. Van mannensieraden tot kleding, maar ook stond er een barber waar de mannen zich heerlijk konden laten verzorgen. Tevens was er een standhouder die producten maakt van staal, zij verzorgden workshops en je kon een mooie auto van de lokale BMW dealer bewonderen!

“Er waren dit jaar zeker veel meer mannen aanwezig op de Fair, wij vinden dat leuk om te zien. Niet alleen vrouwen kunnen shoppen, ook is de trendy man van tegenwoordig heel bewust bezig met zijn levensstijl. Wij vinden het dan ook super dat ook zij naar onze fair toe komen!”

Het terras op het voorplein was een fijne publiekstrekker; mensen genoten daar van heerlijke muziek en een fijn kopje koffie van een barista. De kinderen konden lekker spelen onder begeleiding van de medewerkers van Humankind.

Het plaatjes is compleet; de Hippe Hebbedingen Fair staat met glans op de evenementenkalender van Groenlo! Wil jij de foto’s van deze editie bewonderen? Neem dan snel een kijkje op de facebookpagina; https://www.facebook.com/Hippe-Hebbedingen-Fair-238077863037753/?ref=bookmarks

Bron: Streekgids.nl
Foto: Johnny ten Have. Studio2018.nl


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.