Home » Groenlo » HV Grol D2 – Reflex D1

GROENLO – Vandaag speelde de D2 van handbalvereniging Grol de eerste thuiswedstrijd tegen Reflex uit Varsseveld. De speelsters hadden er zin en gingen goed van start met Courtney in het doel en 2 wissels op de bank. Reflex domineerde en ondanks dat de meeste aanvallen werden onderschept door Grol kon Reflex toch door de verdediging breken en scoren. Grol had veel kansen die helaas door de keeper van Reflex werden onderschept. De ruststand was daardoor 0-5.

In de rust werd er een peptalk gegeven door de coaches en maakte Grol zich op voor de tweede helft met in het doel Guusje.

In de tweede helft speelde Grol erg goed. Ondanks dat scoorde Reflex 2 doelpunten in de eerste 10 minuten. Hierop antwoordde Grol met heel sterk spel in de laatste 10 minuten. Door het goed aanspelen van Doutzen op Daantje, kon Daantje het eerste doelpunt scoren. Daarna volgde door een snel en mooi samenspel van het hele team een kans voor Courtney en zij scoorde het tweede doelpunt. Grol liet Reflex niet meer scoren en in de laatste minuut maakte Daantje het 3de doelpunt.