23 april 2024
Home » Groenlo » Laatste oefenwedstrijd van HV Grol dames 1

Laatste oefenwedstrijd van HV Grol dames 1

334

GROENLO – Ondanks dat de muziek nu geregeld werd door de uitspelende partij, gingen de dames van Grol zaterdag 16 september vliegend van start! Met hoog tempo, vele wissels en door het afmaken van kansen kwamen de dames van Grol al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. De keepers stonden hun mannetje en de verdediging zat dicht. Er werden een aantal 7 meters weg gegeven, waardoor UGHV in de eerste helft bij blijft, ruststand 12-8.

De tweede helft speelden de dames van Grol op hetzelfde tempo verder en liepen verder uit. Mooie aanvallen, met het wapen dat iedereen kan scoren, maakte het voor het publiek een leuke pot om te zien. Helaas werden er in de tweede helft ook meerdere 7 meters weg gegeven, maar dit was niet genoeg voor UGHV om aan te haken.

Eindstand: 26-17. (Pien Pasman en Babette Tuinte bedankt voor het meedoen!)

Volgende week zondag staat het septembertoernooi op het programma. Om 13.00 uur wordt de eerste wedstrijd gespeeld. De dames van Grol hopen op uw komst!