Zwillbrock t/m 8 okt – Maisdoolhof in teken van huisdieren

X 382

ZWILLBROCK(D) – Het maïslabyrint in Zwillbrock ligt net over de grens richting Vreden. In een maïsveld bij de boerderij van de familie Beuting is op een steenworp afstand van de meeuwenkolonie een groot labyrint aangelegd.

Het doolhof aan de Flamingotoute wordt elk jaar uitgebreid met een attractie. Naast de hoofdattractie, het maislabyrint, kan er sinds enkele jaren ook het zeer populaire ‘Boerengolf’ worden gespeeld.  Voor de kinderen is er rondom de boerderij een waar speelparadijs.

Het labyrint heeft elk jaar een andere figuur als route door het mais. Dit jaar is gekozen voor ‘huisdieren. De paden die door het doolhof lopen vormen een hond.

Wanneer men besluit door het doolhof te lopen krijgt men bij de ingang een formuliertje mee waarop antwoorden ingevuld kunnen worden. In het doolhof zijn een vijftal plekken te vinden waar de vragen worden gesteld.

Terwijl ouders iets kunnen gaan drinken kunnen kinderen zich vermaken in het speelparadijs. Er is namelijk onder andere een speelschuur, springkussens, zand- en hooi labyrint, strandtent, outdoor tafelvoetbal, boerentuin, speelschip met grote glijbanen en twee kartbanen. en zandberg aangelegd.

Het ‘Doolhof aan de Flamingoroute’ is nog tot 8 oktober geopend en is te vinden de eerste weg rechts na de forellenvijver achter Zwillbrock, als je vanaf Groenlo komt.

Voor meer informatie www.zwillbrockirrgarten.de