Nieuwjaarsbal met Danny Froger en Paul Rabbering


GROENLO – Met Danny Froger, Paul Rabbering, Curls on Fire, Silent Disco met Roel Krabben en Reinoud Rave op het affiche van het Nieuwjaarsbal Groenlo wordt 2018 feestelijk afgetrapt. Het gala dat plaatsvindt in de Oude Calixtus is voor veel mensen een stijlvolle afsluiting van de feestdagen en een goede gelegenheid om iedereen het beste te wensen voor het nieuwe jaar.

De line-up is nog uitgebreider dan voorgaande jaren. Danny Froger, zoon van René, was dit seizoen te zien in Expeditie Robinson op RTL5. Hij was een van de kanshebbers om de expeditie te winnen, maar moest helaas net voor de finale opgeven door een ontsteking aan zijn arm. 9 kilo lichter laat hij lachend weten dat hij voor het Nieuwjaarsbal zeker helemaal herstelt is.

Paul Rabbering die het afgelopen jaar de overstap maakte van 3FM naar Radio 2 zullen we de komende week veelvuldig horen tijdens de Top 2000. Hij komt regelmatig naar de Achterhoek en heeft met Groenlo een speciale band. ‘Altijd gezellige mensen, niet te moeilijk en zeker niet bang om een feestje te vieren; ik ga hier altijd met ontzettend veel plezier naartoe’, vertelt de dj lachend.

Nadat de leden van de band Curls on Fire zelf al een aantal keren het feest bezocht, staat de Grolse band nu voor het eerst zelf op het podium. Een mooie mix van actueel werk en hits uit het verleden staan op de setlist van de 6 muzikanten.

Nieuw dit jaar is de Silent Disco. Organisatoren Koen klein Tuente, Tom van Leeuwen en Steam Entertainments Jochem Beunk en Michaël Lammers vertellen: ‘We proberen de toch al prachtige  Oude Calixtus er elk jaar net iets anders uit te laten zien. Dit jaar maken we optimaal gebruik van de kerk en gaan een soort mini-Silent-Disco maken. Alleen mensen met een koptelefoon horen de muziek van DJ Roel Krabben. We hebben een beperkt aantal koptelefoons om het exclusief te houden, maar voor zowel deelnemers als kijkers is het hilarisch!’

Ook voor de fijnproevers is er goed nieuws: de prosecco werd net als de halve liter al ‘by the bottle’ verkocht, maar dit jaar is in overleg met Edwin Bruntink van de Klok ook het assortiment uitgebreid. ‘Lekkere frisse smaken prosecco in lekker fris gekleurde flessen. Spaar ze allemaal!’ voegt de organisatie er met een knipoog aan toe.

Aanvang: 20:00 uur
Plaats: Oude Calixtus, Mattelierstraat 5 Groenlo

Kaarten zijn verkrijgbaar via http://nieuwjaarsbalgroenlo.nl en bij Katoo Fashion aan de Markt in Groenlo.