Opening carnavalsseizoen De Noamatters

X 366

GROENLO/EEFSELE – Op zaterdagavond 11 november om 20.11 uur is het carnavalsseizoen voor de Noamatters weer begonnen. Na eerst thuis alle ‘Sunte Matten’-kinderen aan de deur van een traktatie te hebben voorzien, had iedereen zich snel in het officiële pak (past-ie-nog?) gehesen voor de aftrap.

Gestart werd er bij Cafe Grolzicht (Cappie), alwaar onder het genot van diverse versnaperingen de stemming er gelijk goed in zat en de kwinkslagen over en weer niet van de lucht waren. Goed om te zien dat de vereniging er in slaagt om vele nieuwe mensen te binden, daarover zal later nog een persbericht volgen. Tevens werden de Noamatters nog verrast door een bezoek van de hoogheden van de Noamelkers, die ook even gezellig aanschoven.

Vervolgens werd er een bezoek gebracht aan Rockcafé Taste, alwaar genoten kon worden van een drankje en live muziek. De avond werd afgesloten bij De Lange Gang, waar het Tröntjesfestival net tot een einde was gekomen, en waar nog gelegenheid was om nog wat na te genieten. Mooi om te zien hoe de Noamatters en de nog aanwezige Knunnekes met elkaar het komende seizoen alvast bespraken.

Zoals al genoemd zullen de Noamatters zich binnenkort melden met meer nieuws.


    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *