Twee evenementen in Rockcafé Taste

X 502

GROENLO – Zaterdagavond 22 april speelt de dame met de geweldige rauwe blues-strot, JennB, tijdens Taste Live in het Groenlose muziekcafé en zondag 23 april niemand minder dan Nico Dijkshoorn met zijn band The Hank Five

JennB
Muziek is voor iedereen. Het zit in je ziel, het moet je raken, je moet het voelen. Het is een verslaving; als je het eenmaal toelaat, dan kom je er niet meer vanaf. Laat de blues voor JennB nu de ultieme drug zijn om je dat gevoel te laten beleven.

In december 2013 besluit de band JennBBlues na 5 jaar te stoppen, maar de drang naar muziek maken, dat podium, het publiek, die bleef. Je bent muzikant voor het leven. Dus met nieuwe ideeën, opgeladen energie en een rugzak vol ervaring gaan een aantal leden van de band weer van start onder de naam JennB.

De band uit Twente is geformeerd rondom zangeres Jennifer Bomert. Bekend om haar rauwe, luide stem die je meesleept in de zang. Ze wordt vergeleken met zangeressen als Janis Joplin, Koko Taylor of Beth Hart. Zo’n stem vergeet je niet!

De band wordt versterkt door een man die weet hoe je de blues via een gitaar kan laten spreken, gitarist Egbert Knol. Bassist Erik Leuverink en drummer Bren Geerlings zorgen voor de strakke basis en opzwepende ritmes. En uiteindelijk hebben ze hem gevonden, maar eigenlijk was hij altijd in de buurt, toetsenist Geert Meuffels, een ervaren improviserend theaterpianist, componist en createur van geluid.

We hebben allemaal dezelfde passie, dezelfde verslaving: JennB laat je de blues beleven!

Aanvang 22:00
Entree vrij

Nico Dijkshoorn
Zondag 23 april wordt de Taste Stage of Art voorstelling van Nico Dijkshoorn ingehaald. Deze avond stond eerder gepland, in november, maar door omstandigheden kon deze avond destijds niet doorgaan en moest er een nieuwe datum geprikt worden. Omdat Nico verder erg vol zat werd het passen en meten maar het is gelukt en aanstaande zondag zal Nico samen met de Hank Five een spetterende show geven in Taste.

Roland en Marion wilden Nico erg graag weer in Taste, want wat was dat vorig jaar een wijs prachtige avond. Met verhalen, gedichten en een erg fijne band. Nico wilde ook graag weer in Taste spelen, dus een afspraak was snel gemaakt.

Nico Dijkshoorn houdt een eerbetoon aan zijn muzikale helden in woord en muziek. Samen met zijn band The Hank Five! De man die zegt wat in hem opkomt, geen blad voor de mond neemt, en ook nog eens goed gitaar speelt. Samen met zijn band The Hank Five eert hij zijn muzikale helden in woord en muziek.

Ter plekke geschreven gedichten, favoriete verhalen, een eerbetoon aan zijn helden in woorden, proza, beelden, muziek, in direct contact met het publiek. Er is geen ander die dat op deze manier kan.

De voorstelling is uitverkocht, iedereen die al kaarten had voor november kan uiteraard met zijn of haar kaarten naar deze verplaatste voorstelling!

Aanvang 16:00 uur
Alleen kaarten