18 april 2024
Home » Groenlo » Vechtlust helpt HV Grol A1 voorbij D.S.V.D. A2

Vechtlust helpt HV Grol A1 voorbij D.S.V.D. A2

205

GROENLO – De dames van Grol A1 speelden zondag in Deurningen tegen D.S.V.D. A2. Grol begon goed en pakte een kleine voorsprong van 4-1. Op dat moment keerde de wedstrijd en kwam de tegenstander beter in de wedstrijd. Er werd van Grol kant goed verdedigt. Toch wist D.S.V.D. er een aantal keer doorheen te komen. Dit resulteerde in een ruststand van 11-10 voor D.S.V.D.

In de rust kregen de dames te horen wat er moest gebeuren om de wedstrijd om te buigen. De tweede helft begon, maar de dames lieten niet zien wat er moest gebeuren. De wedstrijd leek uit handen te glippen en dit zou compleet overbodig zijn. Gelukkig kwam Grol een kwartier voor tijd beter in de wedstrijd en werd er gedaan wat er gevraagd werd. Door veel vechtlust werd de wedstrijd weer in handen genomen. Langzaam kwam Grol dichterbij en ging er 5 minuten voor tijd zelfs overheen. Dit resulteerde in een eindstand van 20-23 in het voordeel van Grol. Een wedstrijd waar niet heel goed gespeeld werd, maar wel veel vechtlust aanwezig was.

Volgende week zondag speelt de A1 thuis om 12.50 uur tegen STEVO.