24 april 2024
Home » Groenlo » Wedstrijdverslag DFS Arnhem – Grol HV E1

Wedstrijdverslag DFS Arnhem – Grol HV E1

203

Zondagmorgen vertrokken de handbalmeiden van Grol E1 in alle vroegte voor de wedstrijd tegen DFS Arnhem E1. Het was vooraf al bekend dat het een zware ‘strijd’ zou worden. Toch hebben de meiden zich van meet af aan kranig geweerd. Al snel stond een 3-1 achterstand op het scorebord. Ondanks de tegendoelpunten bleef Grol een eigen spel spelen; mooie aanvallen werden opgezet. Helaas lukte niet om door de verdediging te breken om een doelpuntje te scoren. Rode wangen getuigen van het fanatieke Grol spel. Het rustsignaal klonk met een stand van 10-1. Na de opbeurende woorden van de coaches werden de meiden aangespoord om de tweede helft weer fanatiek verder te spelen. Sanne maakte een prachtige goal in de tweede helft, helaas bleef het daar bij. De wedstrijd werd verloren met een eindstand van 22-2.

Zondag 18 maart om 12:05 u een nieuwe kans, dan speelt Grol E1 een thuiswedstrijd tegen Huissen HV E1. Publiek, jullie zijn weer van harte welkom! Komen jullie de meiden aanmoedigen?