Wat als je partner niet meer thuis woont?


LICHTENVOORDE – Op donderdagochtend 14 november organiseert VIT-hulp bij mantelzorg in samenwerking met zorgorganisaties Careaz en Marga Klompé een bijeenkomst voor mantelzorgers van wie de partner is verhuisd naar een verpleeghuis of een andere woonvorm met zorg. De bijeenkomst wordt gehouden bij ’t Zwaantje in Lichtenvoorde

Wanneer iemand niet meer thuis kan wonen, verandert er veel. Niet alleen voor degene die is verhuisd naar een verpleeghuis of andere woonvorm met zorg. Juist ook voor de partner is het een grote verandering. Daarbij kunnen veel verschillende gevoelens en vragen door elkaar heen lopen. Trudy Schutter van het centrum voor Levensvragen voor Twente en Achterhoek verzorgt deze ochtend de inleiding. Hierbij staat centraal hoe mensen met bovenstaande vragen en gevoelens om kunnen gaan. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen en kunt u met anderen in gesprek gaan.

Aanmelden en informatie
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 november bij Hotel Restaurant Café ’t Zwaantje, Zieuwentseweg 1, 7131 LA in Lichtenvoorde van 10.00 tot 12.00 uur.

Aan het bijwonen hiervan zijn geen kosten verbonden en koffie en thee krijgt u aangeboden. Aanmelding is wenselijk en kan bij VIT tel. (0544) 82 00 00, of via mail naar  info@vithulpbijmantelzorg.nl.

Bron: Streekgids.nl


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.