Alzheimer Café Lochem


LOCHEM – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lochem. Daarnaast wordt er op een aantal avonden in het jaar een thema-avond georganiseerd. Dit is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Het Alzheimercafé organiseert op 29 oktober 2019 een thema-avond. LEZING DOOR DHR. H. SPARNAAIJ VAN DE NVVE, DE NEDERLANDSE VERENIGING VOOR EEN VRIJWILLIG LEVENSEINDE. Aan de hand van een presentatie wordt informatie gegeven. De verschillende begrippen zoals euthanasie en palliatieve sedatie komen aan de orde. Ook wordt er ingegaan op de wettelijke mogelijkheden en de ruimte in de huidige euthanasiewet. Verteld wordt wat men nu al kan en zou moeten regelen en welke verschillende wilsverklaringen er zijn. Ook worden de niet-reanimeerpenning en de Wet op de Behandelingsovereenkomst besproken. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het voeren van discussie.

Wanneer: dinsdag 29 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur. Inloop: 19.00 uur, 19.30 start programma
Waar: Stadshuus, Molenzaal, Begane grond, Markt 3, Lochem. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is vrij.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411

Bron: Streekgids.nl


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.