1e Open Coffee Oost Achterhoek bij scc Den Diek


LICHTENVOORDE – Vanaf woensdag 13 april vindt iedere 2e woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur het populaire netwerkconcept Open Coffee plaats bij scc Den Diek in Lichtenvoorde. Open Coffee is een vrijblijvende netwerkbijeenkomst voor ondernemers, zowel voor zelfstandigen (ZZP’ers) als MKB, industrie en dienstverlening. Den Diek combineert de bijeenkomsten met de mogelijkheid om aansluitend gebruik te maken van de aanwezige flexwerkplekken (Lokaal6).

Vrijblijvend kennismaken met collega-ondernemers uit de regio Oost Achterhoek, tijdens een kopje koffie of thee. Zo ontstaan nieuwe verbindingen, samenwerkingen en mogelijk gegunde opdrachten. “En dat is nou precies waar Den Diek voor staat: Verbinden!”, aldus Rutger Addink, die namens sociaal cultureel centrum Den Diek in Lichtenvoorde de bijeenkomsten initieert. Hij is bekend met meerdere Open Coffees in de regio. Toch wil hij het voor Oost Achterhoek nèt even anders aanpakken. “Niet alleen maar praten en koffie drinken, maar halverwege iedere bijeenkomst krijgt één ondernemer ook de mogelijkheid om zijn/haar bedrijf kort te presenteren.”, geeft Rutger aan. “Daarnaast is er ruimte om aansluitend aan de bijeenkomst te flexwerken in Lokaal6 van Den Diek.”, vervolgt hij.

Het sociaal cultureel centrum in Lichtenvoorde biedt een mooie locatie voor het geheel. Centraal in de Oost Achterhoek en met voldoende (gratis) parkeerplaatsen.  Geïnteresseerde ondernemers hoeven zich niet aan te melden, al mag dat wel via de daarvoor aangemaakte groep op Linkedin.