19 april 2024
Home » Nieuwjaarsreceptie Gemeente Oost Gelre

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Oost Gelre

112

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

OOST GELRE – De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oost Gelre is traditiegetrouw op de eerste maandag van het nieuwe jaar, dus op de 4e januari 2016. De receptie wordt volgend jaar gehouden in HRZ ’t Zwaantje in Lichtenvoorde.

De afgelopen jaren werd de nieuwjaarsreceptie gehouden in één van de kleine kernen van Oost Gelre. Dit jaar zou Zwolle als laatste kleine kern aan de beurt zijn. De Contactgroep Zwolle heeft alle mogelijkheden daarvoor op een rij gezet. Uitgangspunt was de receptie in Zwolle zelf te organiseren, immers dat was ook de opzet van de rondgang langs de kleine kernen. Helaas was uiteindelijk de conclusie dat het niet mogelijk was om de nieuwjaarsreceptie op een passende manier in Zwolle te organiseren.

Lichtenvoorde
Daarom is er voor gekozen om de receptie dit jaar in Lichtenvoorde te houden in HRZ ’t Zwaantje aan de Zieuwentseweg. De nieuwjaarsreceptie is natuurlijk vooral een moment om elkaar te ontmoeten. Om de beste wensen naar elkaar uit te spreken, maar ook om ideeën en plannen en verwachtingen voor het nieuwe jaar met elkaar te delen. U bent van harte welkom op maandag 4 januari vanaf 19.30 uur in HRZ ‘t Zwaantje.