Belangrijke informatie voor Binnenstadbewoners tijdens de Slag om Grolle (afsluiting)


Gepubliceerd op

GROENLO – Op 20, 21 en 22 oktober vindt de Slag om Grolle weer plaats. Het gehele centrum zal tijdens deze drie dagen afgesloten zijn van ’s ochtends 09.00 uur tot ‘s middags 17.00 uur. Er zal tevens entree geheven worden. Straten die hier binnen vallen zijn alle straten binnen de ring: Beltrumsestraat, Eibergseweg, Maliebaan ter hoogte van de brug Laantje van Lasonder, Mattelierstraat, Boompjeswal en Ziekenhuisstraat/Kerkstraat ter hoogte van City Lido.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, ontvangen binnenstadbewoners geen kaartjes meer. Mocht je gedurende de dag het centrum willen verlaten, dan ontvang je bij de uitgang een stempel, waarmee je op dezelfde dag weer naar binnen kunt. Voor iedere dag geldt een andere stempel.

Vertrek je op 1 van de bovengenoemde dagen voor 09.00 uur en wil je wel voor 17.00 uur het centrum weer in? Kom dan op de inloopavond op 12 oktober in BS22 tussen 17.00 uur en 19.00 uur, waar je per persoon een kaart voor die desbetreffende dag zult ontvangen.

Heb je nog vragen hierover? Neem dan contact op via info@slagomgrolle.nl


3 gedachten over “Belangrijke informatie voor Binnenstadbewoners tijdens de Slag om Grolle (afsluiting)”

  1. Ik vind het wel lastig dat je als bewoner van groenlo moet betalen want als je bijvoorbeeld naar de apotheek moet ofzo da zou je dat da op voorraad moeten halen terwijl je nooit van te voren weet of je ziek word ik ben cronisch ziek dua vind dat echt lastig en jammer

  2. Je geeft niks om het verheerlijken van oorlog, je wilt in je woonplaats de binnenstad in voor boodschappen of het bezoeken van je moeder of vader die daar woont……… Tja, dan moet je als buiten de gracht wonende Grollenaar entree betalen. Discriminatie! Groenlo pretpark! Lang leve de lol in Grrrrrrol!

Reacties zijn gesloten.