Beltrum en omgeving kan zich opmaken voor een avondje lachen.


Toneelgroep D.O.E.K. staat vanaf vrijdag 26 februari zes keer op de planken van zaal Dute in Beltrum

BELTRUM – Het toneel van zaal Dute is weer omgetoverd tot een prachtig decor en de spelers en speelsters van toneelgroep D.O.E.K. zijn er helemaal klaar voor. Vanaf vrijdag 26 februari wordt het toneelstuk “Maagdenburcht”, geschreven door H. Demel zes keer uitgevoerd. Kaarten zijn voor €6,- te koop bij Café Dute in Beltrum of aan de kassa van de zaal.

Maagdenburcht is een klucht in drie bedrijven en toont een waar spektakel. Met de verschillende typetjes die voorbijkomen op het podium wordt het gegarandeerd een avondje lachen. Geïnteresseerden kunnen kaarten kopen voor de volgende speeldata: vrijdag 26 februari 20.00 uur, zaterdag 27 februari 20.00 uur, donderdag 3 maart 20.00 uur, zaterdag 5 maart 20.00 uur en zondag 6 maart 14.30 uur. Op maandag 29 februari om 19.30 uur staat er tevens een voorstelling voor de KBO op het programma. De zaal opent een half uur voor aanvang.

Het publiek gaat kennismaken met Lies Haagstra, die de verhouding tussen jongens en meisjes op het platteland veel te vrij vindt. Zij heeft een comité opgericht dat moet uitmaken welk meisje zich dit jaar het best de jongens van het lijf gehouden heeft. De dorpsjeugd ziet het comité liever gaan dan komen. Ook de wethouder is de kuisheidsvereniging meer dan zat. Dit maakt het er voor Lies niet makkelijker op.

Meer informatie over toneelgroep D.O.E.K. en over het stuk Maagdenburcht is te vinden op de website www.toneelgroepdoek.nl. Ook is toneelgroep D.O.E.K. te volgen via twitter en facebook.

Gepubliceerd op