Doe Café organiseert: Helpdesk digitale apparaten!


Gepubliceerd op

GROENLO – Op zaterdagmorgen 21 november a.s. organiseert het Doe Café Groenlo een nieuwe activiteit. Deze ochtend kunt u vanaf 10.00 uur in het Cultureel Centrum de Bron terecht met al uw vragen over uw iPad, mobiele telefoon of laptop. Deze activiteit wordt georganiseerd door Tom Schuurmans en Joep Doppen van Online WegWijs.

Naast dit ‘helpdesk-halfuurtje’ zal het Doe Café Groenlo binnenkort ook starten met het geven van cursussen aan beginners oftewel de onervaren internetgebruikers. Tom en Joep maken u wegwijs in de digitale wereld. Er is keuze uit een verschillend aantal cursussen. Denk aan WhatsApp-, Internetbankieren- en iPadcursussen. Op deze zaterdagochtend vertellen Tom en Joep u er graag meer over. Er is de mogelijkheid tot een eendaagse workshop, een meerdaagse cursus om de basisbeginselen onder de knie te krijgen maar er zullen eventueel ook verdiepingscursussen gegeven gaan worden, al naargelang de behoefte van de bezoekers.

Aanmelden voor zaterdag 21 november a.s. is niet nodig. U kunt gewoon komen binnenwandelen. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom. Vanaf 10.30 uur zullen Tom en Joep u, onder het genot van een gratis kop koffie of thee, helpen met al uw onduidelijkheden en problemen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u een mail sturen naar info@onlinewegwijs.nl. Kom naar de Bron op zaterdag 21 november a.s. als u meer wilt weten over de mogelijkheden van uw mobiele telefoon, iPad of laptop.