Computercursussen in Bibliotheek Groenlo


GROENLO – In september (woensdag 12 september) start er in de Bibliotheek Groenlo een nieuwe cursus Klik & Tik. Klik & Tik is uitermate geschikt voor iedereen die geen of nauwelijks ervaring heeft met de computer. Voor leden van de Bibliotheek is het volgen van Klik & Tik gratis.

Klik & Tik
Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. U kunt vanuit uw luie stoel winkelen of een reis boeken. U kunt met uw computer vanuit huis biebboeken reserveren, of zelfs digitale boeken lenen. Maar ook uw bankzaken en belastingen moeten steeds vaker door uzelf geregeld worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk.
De Bibliotheek verzorgt daarom al enige tijd de cursus Klik & Tik. Tijdens deze lessen wordt geleerd hoe internet werkt. Het programma bestaat uit lessen die bij de basis beginnen en in een rustig tempo worden doorlopen. Het is mogelijk om thuis te oefenen met behulp van een werkboek en online cursusmateriaal. De cursussen bestaan uit module van 6 lessen. Als u zelf een laptop bezit, dan zou het fijn zijn als u deze meeneemt. Heeft u geen laptop, dan kunt u tijdens de cursus gebruik maken van apparatuur van de Bibliotheek.

Twee verschillende cursussen
Bent u nog niet bekend met computers of met internet? Volg de cursus Klik & Tik 1: Computer basiskennis (6 lessen). Startdatum in Groenlo: woensdag 12 september (14.30 tot 16.00 uur).

Opgave
Wilt u deelnemen aan één van deze cursussen? En heeft u thuis een computer én een internetaansluiting? Dan kunt u zich telefonisch aanmelden bij het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (088-0062929) of in de plaatselijke Bibliotheek. Leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek kunnen gratis deelnemen. Niet-leden kunnen deelnemen door lid te worden van de bieb (€ 52,00 per jaar) of door het betalen van het cursusgeld (€ 60,00).

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.