Concert met stamppottenbuffet


GROENLO – De band smaakt elk jaar naar meer en komt opnieuw naar Groenlo. Op zondagmiddag 20 januari vanaf 16.00 uur bij Grolsch Brouwhuys De Lange Gang, Kevelderstraat 15 in Groenlo, voor een smakelijk optreden van de band: “Home-Cookin”, Tasty Grooves & Spicy Music.

Home-Cookin is niet alleen een band, maar vooral ook een muzikale vriendenclub. Zoals vroeger bandjes gemaakt werden. Opgericht door een aantal zeer ervaren muzikanten om weer eens ‘ouderwets’ lekker muziek te kunnen maken, zonder de noodzaak van commercieel succes of het vermaken van de grote massa. Het podium als intieme huiskamer, waar het voor iedereen goed toeven is. De muziek van Home-Cookin is een heerlijke stoofpot van soul, blues, jazz, en funk. Nummers van artiesten als Daniel Lanois, Charly Sexton, The Band en Jamie Lidell, afgewisseld met enkele dansbare soul-classics en een paar prachtige ballads. Want ook ‘slow food’ kan heel lekker zijn.

De band: Thijs Simons drums, vocals Harry Hardholt gitaar, vocals Peer Groning piano, hammond-orgel Willem Krammer bas.

Na het optreden is er een stamppotenbuffet. Hiervoor kan men zich opgeven via de e-mail. Aanmelden buffet via e-mail: h.hofstede@hetnet.nl

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.