Doolhof staat in teken van de windmolen

Deel dit bericht

ZWILLBROCK(D) – Het maïslabyrint in Zwillbrock ligt net over de grens richting Vreden. In een maïsveld bij de boerderij van de familie Beuting is op een steenworp afstand van de meeuwenkolonie een groot labyrint aangelegd. De mais staat hoog, maar is wel droog. In het mais heeft Hendrik Beuting een figuur gemaakt in de vorm van een windmolen. “Het was heel erg warm de laatste weken, maar de vooruitzichten om het doolhof te gaan doen zijn goed”, vertelt Beuting.

Het doolhof aan de Flamingotoute wordt elk jaar uitgebreid met een attractie. Naast de hoofdattractie, het maislabyrint, kan er sinds enkele jaren ook het zeer populaire ‘Boerengolf’ worden gespeeld. Dit jaar is speciaal voor groepen die willen barbecue’n een overkapping gebouwd waar e rustig kunnen genieten van al het lekkers.

Het labyrint heeft elk jaar een andere figuur als route door het mais. Dit jaar is gekozen voor ‘de windmolen’. De paden die door het doolhof lopen vormen ook een windmolen. Wanneer men besluit door het doolhof te lopen krijgt men bij de ingang een formuliertje mee waarop antwoorden ingevuld kunnen worden. In het doolhof zijn een aantal plekken te vinden waar de vragen worden gesteld.

Terwijl ouders iets kunnen gaan drinken kunnen kinderen zich vermaken in het speelparadijs. Er is namelijk een speelschuur, springkussens, zand- en hooi labyrint, strandtent, outdoor tafelvoetbal, boerentuin, speelschip met grote glijbanen en twee kartbanen. en zandberg.

Het ‘Doolhof aan de Flamingoroute’ is nog tot 7 oktober geopend en is te vinden de eerste weg rechts na de forellenvijver achter Zwillbrock, als je vanaf Groenlo komt. Groepen vanaf 10 personen dienen zich vooraf te melden: Tel.: 0049 (0) 1752607544. Openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur. Zaterdag en zondag 13.00 tot 19.00 uur.

Voor meer informatie www.zwillbrockirrgarten.de

    Advertenties
    Deel dit bericht


    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.