Dromen, denken, durven en doen


Gepubliceerd op

GROENLO – Wie had dit ooit gedacht 7 jaar geleden aan de keukentafel in Winterswijk begonnen met een iPhone reparatie naar een fulltime onafhankelijk Telecom aanbieder dat vanaf 1 december iFIXpoint opent aan de Beltrumsestraat in Groenlo.

Tim Grootveld verteld: “ik had dit nooit kunnen bedenken en maak dan ook dankbaar duidelijk dat dit nooit was gelukt zonder het vertrouwen van mijn klanten”.

“2 november 2012 besloot ik met Itim Repair in te laten schrijven bij de kamer van koophandel. Naast mijn fulltime baan als logistiek inkoper was ik in de avonduren en weekenden in de weer om mensen te voorzien van een nieuw beeldscherm, accu of andere reparaties. Dit sprak zich snel positief rond en toen ik eind 2013 geen vaste aanstelling kon krijgen bij mijn oude werkgever was dit het moment om de stap te maken. Onze schuur aan de Berberislaan is omgebouwd tot werk en wachtruimte. Klanten kunnen wachten op hun reparaties onder het genot van een kop koffie.

Na een jaar hard werken aan mijn droom besloot ik mijn kennis uit te breiden met het aanbieden van abonnementen en sim only aansluitingen van alle providers en de daarbij behorende levering van alle soorten hardware”, aldus Tim.

“Ik wil mij onderscheiden in alles. Compleet onafhankelijk en meedenkend met de klant. Service, kwaliteit, vertrouwen en eerlijkheid staat voorop”.

“Mijn vriend en con-collega Roel Scheinck repareerde ook al een aantal jaren telefoons aan huis in Groenlo. We hielpen elkaar regelmatig en zijn sparringspartners en vrienden geworden. Hij gaf begin dit jaar aan dat hij wellicht wilde stoppen met zijn bedrijf. Na goed overleg heeft hij zijn “kindje” iFIXpoint overgedragen aan mij. Omdat ik in Ifixpoint geloof en wij al veel vaste Groenlose klanten hebben, besloot ik een winkel in Groenlo te openen.

Op 2 november 2016, exact 4 jaar geleden dat ik gestart ben met Itim repair, kregen wij de sleutel van het winkelpand aan de Beltrumsestraat. Dat voelde heel magisch, mijn droom die verder ging. De afgelopen 4 weken was het hard werken en heb ik heel veel hulp gehad van D&F totaal afbouw, vrienden en familie, maar het is gelukt”, vervolg hij.

1 december tussen 17.00 en 21.00 uur zal de deur feestelijke geopend worden! U bent vanaf dan welkom! Dus kom gerust langs als u nieuwsgierig bent hoe mooi het is geworden is, als u een probleem heeft met uw telefoon, een nieuwe of gebruikte telefoon zoekt, een abonnement wilt verlengen of vernieuwen of juist onze accessoires wand wilt komen bekijken!