Eerst eten bij de Stadschpomp, daarna lachen bij D.I.T.O

GROENLO – Toneelvereniging D.I.T.O. en De Stadschpomp slaan de handen ineen om de mensen op 28, 29 en 31 maart een unieke theaterervaring te laten beleven. Eerst lekker eten en daarna 160 meter verderop in De Mattelier lachen bij de komische thriller “Waar verstoppen we het lijk?” van Peter van den Bijllaardt.

Donderdag 28 en vrijdag 29 maart biedt De Stadschpomp u een driegangen theatermenu aan voor 25 euro inclusief een kaartje voor de avondvoorstelling van 20.00 uur, op zondag 31 maart een heerlijke lunch voor 15 euro inclusief een kaartje voor de middagvoorstelling van 14.30 uur. Voor info en reserveren gaat u naar www.destadschpomp.nl.

In De Mattelier komt u terecht in het pension van Mirjam. Vanaf het moment dat er zich daar een nieuwe gast meldt gaat er van alles mis. Ineens zitten Mirjam en haar klusjesman Sjors met een lijk, dat ook nog eens veel geld bij zich heeft. Daarom besluiten ze het lijk te verstoppen, maar dan gaan andere gasten zich ermee bemoeien en wordt het een dolle boel met onmogelijke situaties, leugens en spanning!
Kaartjes kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij www.demattelier.nl, slijterij Antonius en via de website www.dito-groenlo.nl, waar ook meer informatie te vinden is.

Plaatsbespreken is mogelijk op zaterdag 23 maart bij De Mattelier van 11.00 tot 11.30 uur.    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.