Enge Buren in Rockcafé Taste

GROENLO – 24 januari 2019 staan op de Taste Stage of Art avond in Rockcafe Taste in Groenlo niemand minder dan Enge Buren. Op Oerol werden hier de afspraken over gemaakt. Roland en Marion van Taste spelen jaarlijks met hun band op het kunst- kultuur- en muziekfestival op Terschelling en de heren van Enge Buren ook.  Een mooie gelegenheid uitgebreid kennis te maken en Taste als podium voor te stellen. Het was snel rond. Omdat de voorverkoop inmiddels is begonnen en Taste graag wil dat iedereen gelijke kansen op kaarten heeft, nu al vast de aankondiging.

Een optreden van Enge Buren is niet of nauwelijks te vergelijken met dat van een andere band, cabaret-groep of straattheater-act. Bob, Bep en Bram staan al dik twintig jaar samen op het podium en dat is te merken ook. De heren zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en maken van elke show dan ook een frisse voorstelling voor jong en oud. Ruige punkers en huisvrouwen zitten gezellig naast elkaar te genieten van een gevarieerde en uiterst vermakelijke muzikale komische voorstelling

Achter Enge Buren gaan drie multi-instrumentalisten schuil, die uitblinken in persiflages en karikaturen.. Bekende hits krijgen een totaal andere draai, de eigen muziek steekt goed in elkaar en de stiekem verrekt goede stemmen maken het feest compleet. Enge Buren is een genot om naar te kijken en een genot om naar te luisteren.

Ontwapenend, schaamteloos, enthousiast, scherp en vol humor en energie. Het is een traktatie voor uw zintuigen en een training voor de lachspieren.

Gewoon verstand op nul en meegaan in die ‘Muzikale Rollercoaster’ vol humor, energie en schwung. Riemen vast; Enge Buren rukt uit.

24 januari 2019
Inloop: 20:00
Aanvang: 20:30
Voorverkoop kaarten á 15,00 aan de bar bij Taste
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.