Fotoactie voor verfraaiing Theaterzaal


GROENLO – De Mattelier wil zijn theaterzaal ‘De Veste’ gaan verfraaien met foto’s. “De zaal is al prachtig qua kleurstelling en indeling, het geluid is perfect maar de juiste, gezellige sfeer ontbreekt nog”, aldus Tonnie Zieverink van de Mattelier.

“Onlangs was er in de Veste een unieke expositie van Louise te Poele uit Lievelde en dat heeft ons geïnspireerd. We willen graag negen grote akoestische panelen op gaan hangen, waarvan vijf in de Veste en vier in de Wheme (bijzaal). Het formaat van het paneel is 125 x 185 cm. Voor de afbeeldingen op die negen9 doeken willen wij graag een beroep doen op de Grollenaren. Het is immers een gebouw van en voor mensen uit Groenlo en omgeving. Wij vragen deze inwoners dan ook om mooie, bijzondere foto’s aan te leveren met als thema ‘Stad Groenlo’. Wij denken aan foto’s van monumentale gebouwen, bijzondere locaties, bijzondere tradities en / of evenementen in Groenlo. Er mogen eventueel ook personen op staan, maar dan met goedkeuring van de betreffende mensen op de foto”!

Waar dient de foto aan te voldoen:
– Foto dient aangeleverd te worden voor 1 januari 2019 / mailen naar info@demattelier.nl
– Foto bij voorkeur in full colour, maar zwart – wit is eventueel ook mogelijk
– Foto moet ‘liggend’ zijn (geen staande foto)
– Foto graag aanleveren in een zo hoog mogelijke resolutie.
– Foto bij voorkeur aanleveren als .jpeg
– Foto mag van alle jaargetijden zijn
– Foto dient geschikt te zijn bij alle evenementen in de Veste

De selectie van de 9 afbeeldingen wordt gemaakt door een jury van 5 personen (1 externe en 4 medewerkers van de Mattelier). Het is mogelijk dat het doek na enige tijd gewisseld wordt.

Lever uw unieke foto aan bij de jury en wie weet verfraait uw kiekje straks onze De Veste. Uiteraard krijgt u als één van de negen uitverkorenen een uitnodiging voor de onthulling van deze panelen evenals een GRATIS ENTREE voor een van onze voorstellingen in 2019.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.