9 gedachten over “Foto’s #‎SlagomGrolle”

 1. Overigens, de vergelijking met Lichtenvoorde gaat niet op. Dit is op een zondag , waarop de winkels dicht zijn. Daarnaast , in Lichtenvoorde krijgen inwoners gratis toegang.

  Ik hoor wel, dat veel mensen willen gaan, maar de prijs nogal hoog vinden. De oplossing zou zijn, Slagveld en binnenstad samen toegankelijk voor €5,-. De andere €5,- zouden ze kunnen halen uit bepaalde activiteiten. Op die manier krijg je sneller draagvlak voor een evenement dat groeit en moeit groeien. Het probleem is, denk ik, maak die drempel minder groot. Als de prijs mensen tegen houdt, zorg dat men als inwoner van groenlo, zowel binnen als buiten de gracht, 1 dag cadeau krijgt. Op die dag kan men alsnog zijn boodschapjes doen. Je krijgt daarnaast minder klagende mensen, iets wat zowizo goed is voor een evenement. Plus, ik denk dat de klagende mensen, die dan gratis krijgen, ook sneller de smaak te pakken krijgen. Het is maar een Idee.

  Voor de organisatie, zorg dat er een online enquete komt, waar mensen hun bevindingen kunnen noteren, tips kunnen geven etc. Dit kan leiden naar een gouden middenweg.

 2. Voor niks gaat de zon op, zo’n prachtig evenement kost geld. En als je dat niet wilt betalen niemand verplicht je dat. Ik kan me niet voorstellen dat je juist dit weekend in Grolle wilde winkelen. Maar gelukkig voor de geweldige organisatie heeft het merendeel genoten en kijken terug op een prachtig weekend.

 3. 1 weekend om het jaar en dan zo mopperen, foei. Weten jullie wel hoe bijzonder en fantastisch dit evenement is!

 4. Wat vinden we dan van het moeten betalen voor het bloemencorso in Lichtenvoorde? En voor de zwembaden is ook al indirect betaald… Ook maar gratis toegang eisen dan?

 5. Hoe goed georganiseerd dit evenement ook is en of het glas nu half vol of half leeg is. Feit blijft dat de belasting betalde Grollenaar van buiten de gracht entree moet betalen voor de openbare weg in de binnenstad. De gemeente Oost Gelre zal op de een of andere manier dit evenement ook financieel steunen. Als Grolse burger van buiten de gracht heb je je entree dus al grotendeels betaald. Groenlo is een woonplaats (en geen pretpark), dat zonder dit evenement al eeuwen op de kaart staat en dat ook wel blijft doen. Daar heb je geen slag of stoot voor nodig.

 6. Ik was ook altijd “een beetje tegen” ,om het principe om een openbaar gebied af te sluiten, dat je moet betalen. Dit jaar echt eens tijd genomen door gisteren het te bezoeken. Wat een prachtig evenement. Meteen kaartjes voor vandaag en morgen gekocht. Wat ziet de binnenstad er werkelijk prachtig uit. Mijn complimenten aan de organisatie en vrijwilligers.

 7. Anja, jouw glas is zeker altijd half leeg ipv half vol? Wees toch trots op een evenement dat Groenlo, nu een weekend Grolle, zo op de kaart zet!

 8. Flauwe kul de hele stad op z’n kop met veel oude zooi en grollenaren die de stad niet in mogen zonder te betalen!!!😬😬😬

Reacties zijn gesloten.