Gevarieerd podiumprogramma voor Dancing in the Street


GROENLO – Liefhebbers van dansmuziek zitten weer goed tijdens het open-air dansfestival Dancing in the Street. De programmering is breed met onder andere Paul Rabbering op de 80’s/90’s-dansvloer, het producers-duo Volt & State op het danceplein, Poor John op het nieuwe live-podium en Moombahteam tot in de kleine uurtjes bij City Lido. Dancing in the Street wordt gehouden op 25 juni en vindt plaats in het karakteristieke centrum van Groenlo.

Nieuw dit jaar is het live-podium gecombineerd met foodtrucks, een samenwerking tussen de meiden van de Hippe Hebbedingenfair en Dancing in the Street. Vanaf 13:00 uur kan hier worden genoten van door de foodtrucks bereide hapjes en live muziek door regionaal talent en het in oost-nederland erg populaire duo Poor John.

Met Paul Rabbering op het 80’s/90’s & More podium wordt het ouderwets stappen. De bekende 3fm DJ draait altijd met veel plezier in de Achterhoek. Samen met Mike van Doorn zorgt hij voor een feest der herkenning op het sfeervolle plein voor de Oude Calixtus-kerk.

Het danceplein kent met Volt & State en Dani L. Mebius als headliners weer een top-programma. Opgepikt door Nicky Romero, meer dan een miljoen plays op spotify en optredens op onder andere Tomorrowland zijn slechts een paar indrukwekkende feiten over Volt & State. Dani L. Mebius draaide afgelopen maand nog in het voorprogramma van Chris Brown en zijn tracks zijn te horen op dansvloeren over de hele wereld. Ray Montreal is een vaste waarde in de line-up van Dancing in the Street en van hem werd onlangs bekend dat hij dit jaar op mainstage Freshtival staat.

Ray staat dit jaar twee keer in de line-up want op podium City Lido staat zijn nieuwe project Eastpack, een trio van 2 dj’s en een mc dat momenteel hard bezig is Nederland te veroveren met hun aanstekelijke en energieke mix van eclectische dance. Samen met headliner Moombahteam en de Guilty Pleasuresparty in de Pelikaan zorgen zij dat de laatste uurtjes van Dancing in the Street alles behalve rustig verlopen.

Dancing in the Street is het festival voor Achterhoekse dansliefhebbers dat eens per jaar de sfeervolle binnenstad van Groenlo omtovert tot één grote dansvloer. Op de 3 buitenpodia geniet je op de ene dansvloer van ’80’s, 90’s & More’ op de andere vloer van ‘Dance, House en EDM’ en liefhebbers van live-muziek zitten goed bij het nieuwe podium aan de zijkant van de kerk, waar ook verschillende foodtrucks zijn te vinden. There’ll be swinging, swaying and records playing!

Tickets zijn verkrijgbaar via http://letsgetdancing.nl

Foto: Marcel Houwer
Foto: Marcel Houwer