Gezellige drukte bij Korenfestival


Gepubliceerd op

GROENLO – “Ook de regie boven is ons goed gezind”, vertelt een van de aanwezige dirigenten op het Korenfestival in Groenlo, terwijl het grootste gedeelte van de bezoekers een ijsje heerlijk laat smaken. Het was een stralende zaterdagmiddag en dat maakte dat men in de binnenstad goed kon vertoeven. Op verschillende locaties traden koren op uit de regio. De optredens waren in of bij Gunnewijk Mode, BS22, Frederik Hendrik, VVV-kantoor, bar De Lange Gang en City Lido.

Aan het festival deden 13 koren uit de Achterhoek mee: Aaltens Evergreenkoor, Different Voices uit Gendringen, de Mallumse Deerns & Co uit Eibergen, Friends uit Lichtenvoorde, De Aladna’s uit Aalten, Greyhound Barber Shoppers uit Winterswijk, Ladies Mix eveneens uit Winterswijk, Second Edition uit Lichtenvoorde, Songs4all uit de gemeente Oost Gelre, The Voices uit Etten en omgeving, Vocales uit Groenlo en mannenzangvereniging ‘Inter Nos”uit Groenlo.

Het festival wordt georganiseerd door de mannenzangvereniging Inter Nos uit Groenlo. Aan het eind van de middag gaven alle koren een gezamenlijke slotoptreden in City Lido.