Goossens tweewielers hofleverancier der Knunnekes


GROENLO – Carnavals Vereniging De Knunnekes heeft vrijdag 1 maart Goossens Tweewielers Groenlo als hofleverancier in het zonnetje gezet. Henk en Carla Goossens, tijdens het werk in de winkel, waren blij verrast met deze erkenning die werd bijgewoond  door een delegatie van De Knunnekes.

“Het Grolse carnaval kan niet zonder bedrijven die het carnaval een warm hart toedragen. Goossens tweewielers stelt al 11 jaar belangeloos twee fietsen voor de kleurplatenwedstrijd beschikbaar”, vertelt Vorst Miquel Porskamp. “Het is daarom voor ons een grote eer om Goossens tweewielers te mogen benoem tot hofleverancier der Knunnekes. Henk en Carla kregen een oorkonde en een schildje overhandigd.

De tekst op de oorkonde werd hen voorgelezen door Maarten Kooiker, de president van de Knunnekes. “Het heeft Carnavals vereniging der Knunnekes behaagd Goossens Tweewielers, als blijk van waardering voor hun grote betrokkenheid bij carnavals vereniging der Knunnekes, in het bijzonder voor het leveren van talrijke en kleurrijke fietsen, welke jaarlijks worden uitgereikt aan de winnaars van de kleurplatenwedstrijd georganiseerd door de jeugdcommissie der Knunnekes, te benoemen tot hofleverancier der Knunnekes”.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.