Herinrichting van de Borculoseweg in Groenlo


Gepubliceerd op

GROENLO – De herinrichting van de Borculoseweg in Groenlo start op maandag 19 november. De werkzaamheden vinden plaats op het gedeelte van de Borculoseweg tussen de brug over de Slinge tot en met de rotonde bij de Ruurloseweg. Om zoveel mogelijk overlast te voorkomen zullen de werkzaamheden in fases orden uitgevoerd.

Lansink Wegenbouw start op maandag 19 november met het deel bij de brug over de Slinge tot aan de 1e inrit van Autobedrijf Kolkman. Dit duurt ongeveer 4 weken. Na de kerstvakantie (in 2019) komen de andere delen van de Borculoseweg aan de beurt. Het streven is om de werkzaamheden voor Koningsdag 2019 af te ronden.

Inloopavond op 8 en 15 november
Op donderdag 8 november en donderdag 15 november zijn er inloopavonden bij de voormalige basisschool De Watermolen aan het Admiraal Helfrichplein 2 in Groenlo. De inloopavonden vinden plaats tussen 18.00 en 20.00 uur. Op de agenda staan de werkzaamheden, planning en bereikbaarheid.


Een gedachte over “Herinrichting van de Borculoseweg in Groenlo”

  1. Even een correctie. Op maandag 19 november wordt de weg afgesloten vanaf de brug over de Slinge tot aan het eerste inrit van TANKSTATION Kolkman (dus niet autobedrijf). Het andere inrit blijft in deze fase gewoon open.
    Gedurende de gehele reconstructie blijft Tankstation Kolkman bereikbaar.

    Kijk voor de acutele situtatie op onze Facebook-pagina.

Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.