Internationale Paaseierenbeurs “Erve Kots”

Deel dit bericht

LIEVELDE – Op 13 en 14 februari organiseert Reurei voor de zesde keer een internationale Paas eierenbeurs in de zalen van Herberg Erve Kots Eimersweg 4 te Lievelde.

Ruim 30 ei kunstenaars uit Duitsland, België, Roemenie, Oekraïne en Nederland laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van de Paaseierenbeurs meer dan de moeite waard.

Wat u beslist moet zien zijn de prachtige Pysanky eieren van Loeba en Hanja Rozak uit de Oekraine, de eieren met bloemenkinderen van Mirjam ter Haar uit Brummen en de glas iconen van Marianne Krijene- Hemel uit Hoogland

Erve Kots is gevestigd aan de Eimersweg 4  Lievelde. De beurs is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree € 3,00, kinderen tot 12 gratis

    Advertenties
    Deel dit bericht

    Bron: www.streekgids.nl - Heb je nieuws en/of tips.