Internationale Paaseierenbeurs “Erve Kots”

Deel dit bericht

LIEVELDE – Op 21 en 22 februari 2015 organiseert Reurei voor de vijfde keer een internationale Paas eierenbeurs in de sfeervolle zalen van Herberg Erve Kots Eimersweg 4 te Lievelde.

Ruim 25 ei kunstenaars uit Duitsland, België, Roemenie, Oekraïne en Nederland, u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van de Paaseierenbeurs meer dan de moeite waard.

Wat u beslist moet zien zijn de prachtige Pysanky eieren van Loeba en Hanja Rozak uit de Oekraine, Norma Venrooij uit Duitsland met prachtige delfsblauwe eieren en de glas iconen van Marianne Krijene- Hemel uit Hoogland

Kom op zaterdag 21 en zondag 22 februari 2015 naar Erve Kots Eimersweg 4 7137 HG Lievelde, voor de prachtige eieren, eieren om zelf te beschilderen, Paas decoratie, folklore, Paas lekkernij of gewoon voor de gezelligheid.

De beurs is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.
Entree € 3,00
Kinderen tot 12 gratis
U bent van harte welkom.

www.reurei.nl
www.facebook.com/reurei

    Advertenties
    Deel dit bericht