Intocht Sinterklaas met zijn Pieten


GROENLO – Op zaterdag 17 november komen Sint en alle Pieten aan in Groenlo. Vanaf 13.00 uur zijn er muziekpieten in de binnenstad aanwezig. Vanaf 14.00 uur kunnen jullie samen met een aantal andere pieten alvast wat spelletjes doen bij de Kikkersprongburg (bij de grote Calixtuskerk en City Lido).

Als Sinterklaas geen vertraging heeft bij de intocht in Zaanstad verwachten we hem om ongeveer 14.45 uur met de boot bij deze brug. Ook alle andere pieten en ik zullen er dan bij zijn! Wethouder Jos Hoenderboom van de gemeente Oost Gelre zal aanwezig zijn om samen met Patrick Pos Sinterklaas welkom te heten. Ook Jurgen Doppen van de GOV is er bij.

Natuurlijk gaat Sinterklaas daarna naar binnen bij City Lido, waar Wim en Maria van der Post op het podium klaar staan om hem te ontvangen. “We hopen dat het dit jaar allemaal wél goed gaat en dat er onderweg niets misgaat met de pieten. Maar dat zullen we moeten afwachten…”.

Iedereen die dat wil kan natuurlijk Sinterklaas aan het eind van zijn bezoek een hand komen geven voordat hij weer vertrekt.

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.